آرد کینوا از آسیاب کردن دانه های کینوآ برای تهیه پودری نرم حاصل می شود.
کینوا فاقد گلوتن است و منبع خوبی برای پروتئین، آهن، فیبر، و چربی های غیراشباع محسوب می شود. افزون بر این، کینوا از خواص ضد التهاب و آنتی اکسیدانی سود می برد که ممکن است برای دستگاه گوارش، مهار رشد تومور، و کاهش خطر ابتلا به بیماری مفید باشد.
نصف فنجان (۵۶ گرم) آرد کینوا موارد زیر را ارائه می کند:
– کالری: ۲۰۰
– پروتئین: ۸ گرم
– چربی: ۲ گرم
– کربوهیدرات: ۳۸ گرم
– فیبر: ۶ گرم
– آهن: ۳۳ درصد از ارزش روزانه
– پتاسیم: ۴ درصد از ارزش روزانه
آرد کینوا بافتی مرطوب و لطیف را به محصولات پختنی می بخشد. شما می توانید آن را در بیشتر دستورالعمل ها جایگزین نصف میزان آرد گندم کنید.
ممکن است آرد کینوا برای برخی افراد طعمی تلخ داشته باشد اما شما می توانید پیش از اضافه کردن آن به دستوالعمل خود با تفت دادن این آرد روی حرارت متوسط برای ۵ تا ۱۰ دقیقه در حالی که آن را به آرامی هم می زنید، این طعم تلخی را از بین ببرید.