آرد گندم سیاه از آسیاب کردن دانه های گندم سیاه تهیه می شود. برخلاف نام خود، این محصول ارتباطی با گندم ندارد، از این رو، فاقد گلوتن است.
آرد گندم سیاه منبع خوبی برای فیبر، پروتئین، و ریزمغذی هایی مانند منگنز، منیزیم، مس، آهن، و فسفر است.
پژوهش ها نشان داده اند که آرد گندم سیاه ممکن است قند خون را در افراد مبتلا به دیابت کاهش دهد و زیستنشانگرهای سلامت قلب را بهبود ببخشد. همچنین، این آرد ممکن است از خواص ضد سرطان، ضد التهاب، و پریبیوتیک برخوردار باشد.
پریبیوتیک ها نوعی فیبر هستند که باکتری های مفید در روده انسان را تغذیه می کنند که از سلامت گوارش پشتیبانی می کند.
نصف فنجان (۶۰ گرم) آرد گندم سیاه موارد زیر را ارائه می کند:
– کالری: ۲۰۰
– پروتئین: ۴ گرم
– چربی: ۲ گرم
– کربوهیدرات: ۴۴ گرم
– فیبر: ۶ گرم
– آهن: ۱۷ درصد از ارزش روزانه
– منگنز: ۳۴ درصد از ارزش روزانه
– منیزیم: ۳۳ درصد از ارزش روزانه
– مس: ۷۳ درصد از ارزش روزانه
– فسفر: ۱۷ درصد از ارزش روزانه
برای کسب بهترین نتایج، آرد گندم سیاه باید در ترکیب با آردهای غلات کامل دیگر که ۲۵ تا ۵۰ درصد از آرد کلی در یک دستورالعمل را تشکیل می دهد، استفاده شود.