کرفس گیاهی دو ساله است که متعلق به خانواده آمبلیفریا میباشد و گیاهانی مانند هویج، رازیانه، جعفری و شوید نیز به آن تعلق دارند، اگرچه کرفس را میتوان در هر فصلی پیدا کرد، اما بهترین طعم را در فصل تابستان دارد.
کرفس از برگهایی تشکیل شده که بوسیله ساقه به هم متصل شده است و شکلی خرطومی پیدا میکند.
عرق کرفس را میتوان آن را همزمان با میوهها و گیاهان دیگر مصرف کرد و باعث دشواری در گوارش نمیگردد.
برای نمونه با آب انگور و سیب (برای مبارزه با روماتیسم)، با زنجبیل (برای مبارزه با میگرن و سردرد) و با لیموترش (برای مبارزه با سرماخوردگی و قند بالای خون)
از عرق کرفس برای درمان رماتیسم، چربی بالای خون و شستن کلیهها و درمان نقرس استفاده میکنند.
خوب است بدانید که عرق کرفس به علت داشتن آنتی بیوتیکهای طبیعی در درمان بیماریهای عفونی مفید بوده و تسکین دهندهی درد مفاصل میباشد.
نوشیدن عرق کرفس برای درمان سنگ کلیه سودمند بوده و مثانه را شستشو میدهد.
شما می توانید بعد از هر وعده غذایی یک فنجان از این عرق بنوشید و از خواص آن بهره مند شوید.
توصیه شده است که در دوران بارداری و در طول شیردهی از نوشیدن عرق کرفس اجتناب کنید.