چای زنجبیل با جوشاندن ریشه گیاه زنجبیل در آب آماده می شود. این ادویه قدرتمند سرشار از مواد مغذی و ترکیبات زیستفعال است. زنجبیل با فواید مختلفی از جمله کاهش التهاب، تسکین حالت تهوع، و کاهش سطوح قند خون پیوند خورده است.
افزون بر این، پژوهش ها نشان می دهند که زنجبیل ممکن است به تسکین علائم آسم کمک کند.
مطالعات آزمایشگاهی با استفاده از سلول های انسانی نشان داده اند که ترکیبات موجود در زنجبیل مانند جینجرول و شوگاول ممکن است علائم آسم را با کاهش التهاب در مسیرهای هوایی تسکین دهند.
برای آماده کردن چای زنجبیل می توانید مقدار کمی زنجبیل را پوست گرفته و رنده کنید و آن را در یک فنجان (۲۴۰ میلی لیتر) آب جوش اضافه کنید. با توجه به این که دوست دارید عطر و طعم چای زنجبیل شما چقدر قوی باشد، اجازه دهید برای ۱۰ تا ۲۰ دقیقه دم بکشد و در نهایت چای را از صافی عبور داده و بنوشید.
برای بهبود عطر و طعم چای زنجبیل می توانید اندکی لیمو، عسل یا دارچین به آن اضافه کنید.