از آنجایی که گرانیت بسیار بادوام است، می توان آن را تا ۱۲۰۰ درجه فارنهایت گرم کرد و می توان آن را تا دمای انجماد سرد کرد. هنگام گرم شدن، می توان از سنگ های گرانیتی برای کباب کردن، پختن و گرم کردن غذاها استفاده کرد. هنگامی که منجمد می شود، گرانیت می تواند به عنوان بشقاب سرو برای غذاهای سرد استفاده شود. حتی بهتر از آن، گرانیت خنک را می توان برای غذاهای یخ زده مانند بستنی مخلوط با مواد مورد علاقه شما استفاده کرد.
اگر گرانیت سفارشی برای قرار دادن در اطراف سینک، اجاق گاز، لوازم خانگی یا وسایل در حمام یا آشپزخانه خود داشته اید، با سازنده خود در مورد استفاده مجدد از باقیمانده ها برای پخت و پز صحبت کنید. (ضایعات گرانیت همچنین هدایای عالی مانند بشقاب های سرو، تخته های برش، سنگ های پخت و پز، سنگ پیتزا، زیر لیوانی و حتی سنگ های ویسکی را می سازد!). ما یک فرآیند آب بندی را برای اطمینان از مقاوم بودن گرانیت در برابر حرارت و خراش و محافظت از سطح در برابر آلودگی مواد غذایی توصیه می کنیم.
سر فصل های مطلب
Toggleگرانیت ماده ای متخلخل است، اگرچه نسبت به سایر انواع سنگ ها و سنگ ها متخلخل کمتری دارد. از آنجا که متخلخل است، دارای منافذ ریز و میکروسکوپی است که باکتری ها و میکروب ها می توانند در آن زندگی کنند.
قبل از استفاده از گرانیت برای پخت و پز، از سازنده خود بخواهید آن را جلا داده و مهر و موم کند. فرآیند پولیش باعث کاهش منافذ روی سطح گرانیت می شود. درزگیری آن با محصولی مانند سیلر طلایی گرانیتی از سطوح آشپزخانه شما حتی بیشتر محافظت می کند.
برای ایجاد سنگ پخت و پز از گرانیت، توصیه می کنیم از قطعاتی با ضخامت ۱ تا ۲ اینچ استفاده کنید. تا آنجا که عرض و طول، گرانیت می تواند سنگین باشد، و هنگامی که با استیک های ضخیم پر شود، می تواند حتی سنگین تر شود. یک سطح خوب به اندازه ۱۲ اینچ مربع باید کافی باشد، اما قضاوت خود را بر اساس اندازه سطح پخت و پز و نیازهای (و قدرت) خود به کار ببرید.
برای آماده کردن سطح گرانیت خود، آن را با آب تمیز کنید و روی آن را با روغن بپوشانید تا غذا به آن نچسبد. برای اطلاعات در مورد نکات سیگار کشیدن روغن های مختلف به کتاب آشپزی یا کتابچه راهنمای دستگاه خود مراجعه کنید. به عنوان مثال، روغن بادام زمینی، کانولا و آفتابگردان دارای نقطه دود ۴۰۰ درجه فارنهایت هستند.
آنچه در مورد گرمایش گرانیت مهم است این است که هر نوع سنگی را باید در فر یا روی کباب پز وقتی سرد است قرار دهید. به این ترتیب، با دستگاه شما گرم می شود و احتمال ترک خوردن آن کمتر است. اگر فر یا گریل را گرم کنید و سپس یک سنگ سرد قرار دهید، مستعد شوک حرارتی است. گفته می شود، گرانیت یکی از قوی ترین سطوح است، بنابراین در برابر شوک حرارتی مقاومت بیشتری دارد.
نکته دیگری که باید به آن اشاره کرد این است که سنگ های پخت و پز اگر به طور مساوی حرارت داده شوند، بهترین کار را دارند، دقیقاً همان طور که تابه ها و ماهیتابه های چدنی بهترین کار را دارند.
یک سنگ پخت روی کباب، دنیای کاملی از آماده سازی غذا را باز می کند، زیرا سطحی صاف، محکم و محکم برای پخت غذاهای نرم و انعطاف پذیر مانند پیتزا، ماهی، بیکن و سبزیجات خرد شده ایجاد می کند. هر چیزی که از داخل توری کباب می افتد را می توان روی سنگ گرانیت پخت.
با این حال، بزرگترین مزیت خرید سنگ گرانیت ، یکنواختی گرما است. سنگ بین شعله های باز و غذا گرما را جذب می کند و به طور یکنواخت آن را پخش می کند تا همه گوشت ها، سبزیجات و کناره های شما به طور یکنواخت در دمای یکسان پخته شوند.
گرانیت گرما را برای مدت طولانی نگه می دارد. بله، می توانید گرانیت داغ را از روی گریل یا اجاق گاز مستقیماً روی میزهای گرانیتی خود قرار دهید. اما به یاد داشته باشید: گرما منتقل می شود. سنگ پخت و پز گرانیت داغ میز گرانیتی را گرم می کند، به این معنی که خطر سوختگی برای شما و هر کس دیگری که در آشپزخانه است. بهترین کار این است که از یک سنگ ریزه یا پدهای داغ استفاده کنید تا حرارت را بین هر قابلمه داغ، تابه یا سنگ و میز نگه دارید.
گرانیت را با آب و یک پارچه نرم تمیز کنید. هیچ صابونی لازم نیست، اگرچه صابون به گرانیت آسیب نمی رساند. برای مواد چسبانده شده روی سطوح گرانیتی زبر و صیقلی نشده، توصیه میکنیم چند دقیقه در آب خیس کنید و سپس از یک برس یا سیم بدون مواد شیمیایی استفاده کنید تا به آرامی مواد گیر کرده را دور بریزید.
برخی از کارشناسان و سرآشپزهای آشپزخانه از آب و صابون برای تمیز کردن گرانیت خود استفاده می کنند. این مشکلی ندارد، اما اگر سنگ گرانیت خود را پس از استفاده نمایش دهید، ممکن است صابون رگه هایی از خود به جای بگذارد. برای ضد عفونی کردن سنگ های گرانیتی، ترکیبی از الکل و آب یا محصولی به نام گرانیت گلد را توصیه می کنیم که قبلا در پست به آن اشاره کردیم. گرانیت گلد دارای مجموعه ای از محصولات مراقبت از گرانیت ایمن و موثر برای پرداخت، آب بندی و تمیز کردن سطوح سخت شماست.
چه چیزهایی را می توانید با افزودنی جدید به گریل خود بپزید؟ پیتزا جواب واضحی است اما بزرگتر فکر کنید! اکنون می توانید کل وعده های غذایی را روی گریل بپزید. اگر از استیک و میگو استفاده می کنید، می توانید هر دو را بپزید، به علاوه سبزیجات و نان تخت را اضافه کنید. افزودن یک صفحه گرانیتی به گریل شما دستور العمل ها و روش های جدیدی را باز می کند که هر علاقه مندان به گریل از پختن آنها لذت می برند