فواید تغذیه ای نخود فرنگی خیلی زیاد هستند و به همین جهت امروزه در غذاهای بسیاری از آن استفاده می شود. امروزه نخود فرنگی در بیشتر سالادها ، خورش ها و سوپ ها استفاده می شود که علاوه بر طعم دهی فواید بسیار زیادی نیز دارد.
سر فصل های مطلب
Toggleیک فنجان نخود حداقل ۱۰ عدد است.
جای شگفتی است که این نخودهای ریز حاوی این میزان مواد مغذی باشند. نخودفرنگی را یکی از منابع غذایی مس میدانند. باید بدانید که مس برای تولید هموگلوبین و کلاژن (پروتئین به کار رفته در ساخت و ترمیم بافتها) نقش دارد. علاوه بر این چندین آنزیم حاوی مس در عملکرد بدن در برابر اثرات منفی رادیکالهای آزاد نقش مهمی دارند.