آرد گندم در بیشتر محصولات پختنی که در نانوایی ها و سوپرمارکت ها پیدا می شوند، استفاده شده است.
با این وجود، آرد گندم کامل و آرد سفید گندم بسیار متفاوت هستند. در شرایطی که آرد گندم کامل از آسیاب کردن دانه های کامل گندم تهیه می شود، در تهیه آرد سفید گندم از بخش های مغذی شامل سبوس و جوانه گندم استفاده نشده است.
از این رو، آرد گندم کامل گزینه ای به مراتب سالمتر محسوب می شود.
آرد گندم کامل منبع خوبی برای پروتئین، فیبر، انواع مختلف ویتامین ها و مواد معدنی است. از آنجایی که این آرد حاوی گلوتن است، استفاده از آن برای افراد مبتلا به بیماری سلیاک یا عدم تحمل گلوتن مناسب نیست.
نصف فنجان (۶۰ گرم) آرد گندم کامل موارد زیر را ارائه می کند:
– کالری: ۲۰۰
– پروتئین: ۸ گرم
– چربی: ۰ گرم
– کربوهیدرات: ۴۲ گرم
– فیبر: ۸ گرم
– آهن: ۱۱ درصد از ارزش روزانه
– پتاسیم: ۵ درصد از ارزش روزانه
آرد گندم کامل را می توانید به میزان مشابه با آرد سفید یا آرد چند منظوره در هر دستورالعملی استفاده کنید. به خاطر داشته باشید که این نوع آرد بافت پفکی کمتری نسبت به آرد سفید ارائه می کند زیرا تصفیه نشده است.