آرد بادام از آسیاب کردن دانه های بادام بدون پوست آماده می شود. از آنجایی که در تهیه این آرد از غلات استفاده نمی شود، به طور طبیعی فاقد گلوتن است.
آرد بادام منبع خوبی برای منیزیم، اسیدهای چرب امگا-۳، پروتئین گیاهی و ویتامین E، یک آنتی اکسیدان قوی، محسوب می شود. به خاطر داشته باشید که بادام همانند مغزدانه های دیگر سرشار از کالری است.
مواد مغذی در این نوع آرد فواید مختلفی را ارائه می کنند که از آن جمله می توان به افزایش مقاومت به انسولین و کاهش سطوح کلسترول بد (LDL) و فشار خون اشاره کرد. بادام ممکن است به محافظت از سلامت مغز نیز کمک کند زیرا ویتامین E امکان دارد خطر بیماری آلزایمر را کاهش دهد.
نصف فنجان (۵۶ گرم) آرد بادام موارد زیر را ارائه می کند:
– کالری: ۳۴۰
– پروتئین: ۱۲ گرم
– چربی: ۳۰ گرم
– کربوهیدرات: ۱۲ گرم
– فیبر: ۴ گرم
– کلسیم: ۵ درصد از ارزش روزانه
– آهن: ۶ درصد از ارزش روزانه
– پتاسیم: ۸ درصد از ارزش روزانه
– منیزیم: ۶۵ درصد از ارزش روزانه
– ویتامین E: 100 درصد از ارزش روزانه
آرد بادام عطر و طعمی آجیلی دارد و به راحتی قابل استفاده است. در بیشتر دستورالعمل ها، شما می توانید آرد بادام را به نسبت مساوی جایگزین آرد گندم کنید.