آرد نارگیل محصولی فاقد گلوتن است که از آسیاب کردن گوشت نارگیل خشک شده و تبدیل آن به پودری نرم تهیه می شود.
آرد نارگیل از کالری بیشتر نسبت به آردهای سنتی مبتنی بر غلات برخوردار است و یک منبع خوب برای پروتئین، چربی، فیبر، و مواد معدنی مانند آهن و پتاسیم است.
برخلاف آردهای تهیه شده از غلات، آرد نارگیل حاوی مقدار قابل توجهی چربی است. این چربی در درجه نخست از نوع اشباع و بیشتر متشکل از تری گلیسیریدهای زنجیره متوسط است که ممکن است به کاهش التهاب و پشتیبانی از سوخت و ساز سالم بدن کمک کنند.
اگرچه به موضوعی بحث برانگیز تبدیل شده است، چربی اشباع از نارگیل احتمالا به روشی متفاوت نسبت به فست فود، غذاهای سرخ شده و گوشت های فرآوری شده بر سلامت شما تاثیر می گذارد و ممکن است حتی فوایدی را نیز ارائه کند.
همچنین، آرد نارگیل سرشار از آنتی اکسیدان ها است و به نظر می رسد دارای خواص ضد میکروبی باشد.
نصف فنجان (۶۴ گرم) آرد نارگیل موارد زیر را ارائه می کند:
– کالری: ۲۱۰
– پروتئین: ۸٫۵ گرم
– چربی: ۱۳ گرم
– کربوهیدرات: ۳۴ گرم
– فیبر: ۲۵ گرم
– آهن: ۲۲ درصد از ارزش روزانه
– پتاسیم: ۱۸ درصد از ارزش روزانه
آرد نارگیل عطر و طعمی اندکی شیرین دارد که می تواند آن را به گزینه ای مناسب برای تهیه کیک ها، کلوچه ها، نان ها و دیگر محصولات پختنی تبدیل کند.
آرد نارگیل بافتی شن مانند دارد و مایع زیادی به خود جذب می کند که ممکن است موجب خشک شدن برخی محصولات پختنی شود. از این رو، برای حفظ رطوبت و ساختار بهتر است این نوع آرد با غذاهایی که حاوی تخم مرغ هستند، مانند مافین ها، استفاده شود.